Startsidan
Fjällen januari 2008
Faust 2008
Oberon 2008

3/12

Fortfarande jätteskum uppkoppling, så bilder får vänta ett tag till....
Vi är iaf ute på Nordatlanten. Vädret är superbra konstigt nog, nästan som svensk vår! Vi jobbar och sliter som vanligt ombord, skojar å stimmar, ja, precis som det ska vara! =)
Om några dagar kommer vi till en kort men intensiv Europakust. Kommer en del nya och en del gamla ansikten, vilket ska bli skoj.
Hoppas att ni har det bra där hemma, i vinterns "underbara" Sverige! =)

19/12

Ja, det var ju ett tag sen jag skrev här, men kommer man inte åt webhotellet, så gör man inte. Vi är iaf ute på NA igen, på väg tillbaka västerut. Europakusten diskades av i all hast med allt arbete som det innebär. Ombord jobbar vi och sliter som aldrig förr och saker och ting börjar hitta sin tilltänkta plats. Vädret har varit alldeles för bra de senaste dagarna, runt 20 grader och solsken, idag verkar det dock blåsa väldigt mkt. Om 5 dagar är det julafton och det verkar som om vi ska fira den till sjöss, mellan 2 hamnar. Nyårsafton ser ut att bli till kaj.

Jag har lyckats att få upp några bilder också, så det blir lite blandat från resan.

En av slussarna i Panamakanalen

Ja, så heter hon =)

Dimmigt kan det vara ibland...

Men i Dover gick det att se ngt

Julstrumporna hänger temporärt fast, i väntan på tomten!

27/12

Nu är julen slut slut slut, nu ska granen kastas ut ut ut.......eller hur den nu går. Julen har passerat och vi väntar på nyårsafton här ombord. Fick ganska många dagar till kaj under jul, pga att stuverier å sånt inte jobbar såna dagar, bara vi tuffa sjöman som gör =)
Julbordet var riktigt bra, och man blev mätt och belåten, precis som det ska vara. Sen att man jobbade både julafton och juldagen, det var bara naturligt. Kl är just nu 05 här, och det är nästan 10 grader ute, skönt att slippa snö, kyla och slask =)
Inte många dagar kvar nu tills vi kommer till den riktiga värmen, så att vi kan fylla poolen!

Vädret är inte alltid toppen

Men julgranen vart pyntad iaf!

Julpyntet hängs där det får plats

Julbordet är dukat


Frågor? c@claesresor.se