Startsidan
Fjällen januari 2008
Faust 2008
Oberon 2008

6/8

Long time no update!
Har varit lat + att jag fick kamerahaveri i Kobe! Men jag jagar bilder ifrån de andra i besättningen och hoppas på att min kamera ska hålla halvt ihop iaf. Annars lunkar det på riktigt bra ombord. Vi är nu på Stilla Havet, det är varmt, soligt, knappt någon vind och arbetet bara flyter på (jaja, jag vet att det är "klyschigt")

För tillfället ligger vi 8 timmar före Sverige. Är alltid lika skoj när folk frågar "vad gör du vaken så här dags på morgonen" och man berättar att man precis har ätit middag =)
Ska försöka kämpa till mig lite bilder och lägga upp vilken dag som helst!

8/8

080808......Stockholms eget datum, och vad gör man då? Inte deltar man i festligheterna hemma, utan man tragglar på ute på Stilla Havet. Är iofs inte så illa här heller, vädret är bra, arbetet lunkar på. Har tyvärr fått totalt kamerahaveri, så jag är beroende av andra för att få bilder. Ska försöka smöra lite för trikarn och se ifall han kan laga den.
Kommande dygn så passerar vi datumlinjen vilket gör att jag får 2 lördagar i sträck, inte illa va?
Tack Erik för bilderna!

Hej vad det går!

Pingisbordet måste få vara med på ett hörn

Flipper finns med nästan överallt

Tuffa grabbarna som står och hänger

Jag har besegrat Mount Ramp!

13/8

Usch vad dålig jag är på att uppdatera, men utan kamera så kan jag inte dokumentera så mkt. Ska iofs stjäla lite bilder från de andra och se ifall det är ngt att ha =)
Vi tuffar vidare på Stilla. Vädret har blivit lite sämre (läs kyligare) så det är bara runt 25-28 grader i luften och 25 i vattnet, brrrrr!
Återkommer med bilder lite senare!

17/8

Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera, men har ett giltigt skäl! Har faktiskt skadat högerarmen, så det tar 100 år för mig att göra ngt med bara vänstern. Jag kan rekommendera folk att inte stagediva från en stege bakåt via en maskinrumsfläkt ner i däck och landa på armen. Den verkar inte vara bruten iaf, men får se ifall det blir läkarbesök i Panama nästa helg. Jaja, shit happens, det är tufft i Shipping =)
Annars lunkar vi sakta framåt, solen skiner och matroserna kvittrar. Ska alldeles strax avkräva lite bilder av kocken och lägga upp också. Händer där hemma då? Dåligt med folk som hör av sig den här gången!

18/8

Nu var det dags för några få bilder igen. Dagen i övrigt har varit ganska händelserik, många djurobservationer......Delfiner i mängder (Ovanligt.....NOT), stora sköldpaddor (Ganska ovanligt) fåglar som står på sköldpaddor mitt ute i ingenstans (Väldans ovanligt)

Havet är blått på vissa ställen

Jag och sleven jobbar på monkey

Det kan tydligen bli vackra bilder på Stilla Havet också

 

31/8

Jag vet, jag har varit lat! Dessutom så har jag haft strul med Webhotellet! Vi har iaf gått igenom Panamakanalen (första gången!) Sen varit i Manzanillo, Brunswick och för närvarande i Savannah. I Brunswick var jag iland till läkaren, ja för er som inte vet så provade jag att flyga över däck utan bra resultat, och har fått konstaterat att jag har en spricka i handleden. Det är tufft i shipping! I övrigt så är vädret och ombordlivet alldeles utmärkt!
Tack Erik, Lena och Maria för bilder!

 

Så kan det gå när man försöker flyga....

Vattnet är iaf klart

Fripassagerare?

Utsikt från monkey

Alla dessa solnedgångar!

En sluss i Panama

Loken står och väntar

Här är det trångt!

Ett lok tuffar på

Fin utsikt

En väldigt sammabiten matros styr i kanalen

 

 

Frågor? c@claesresor.se

 

 

V