Startsidan
Fjällen januari 2008
Faust 2008
Oberon 2008

22/7Japp, nu var man ombord igen! Mönstrade på i Hong Kong för ett par dagar sen, och drar oss mot Tianjin. Är en del nya, en del gamla, en del elever, och samma båt =)

Har inte hunnit hända så mkt ännu, massa övningar och tjocka, så det blir mest till att glo ut.
Foton kommer att komma, när det finns ngt att se =)

23/7

 

Nu har vi knutit fast i Tianjin. Här är vi stora filmstjärnor då den Kinesiska OS-delegationen filmade våran förtöjning och filmade oss när Immigration gjorde id-koll på oss. Så är det, bara att vänta på att Hollywood hör av sig när det ärdags för nästa storfilm!! Här ska vi lossa samma sak som i Hong Kong.....jajjemen, ni gissade förmodligen helt rätt, lastbilar å åter lastbilar med utrustning till OS. Annars har det inte hänt så mkt.....har varit bosatt på bryggeriet under vakterna eftersom det är en förbannad tjocka ute hela tiden!

Vart är allting?

Oj, nu var det ju nästan flera hundra meter sikt!

24/7

I skrivande stund så avgår vi ifrån Tianjin. Själv så behövde jag inte vara med på avgången då det är fullknökat med elever å matroser å sånt på backen och poppen. Tianjin var lika varmt och kvalmigt som Hong Kong, men men, det är väl en tjusning i det här arbetet =)
Tror att halva Kinas befolkning var här idag och tittade, fotade, filmade, tjattrade osv.....måste vara spännande när världens största bilbåt kommer med saker till OS.....

Nu drar vi oss iaf mot Korea.....samma gamla hamnar och förmodligen samma gamla Koreaner =)

Utsikt över kajen där vi låg

 

31/7

Nu ligger vi till Kaj i Kobe, Japan. Händer absolut ingenting då de inte ska börja lasta förrän imorgon. Men men, vad gör det...man gör sina timmar som alla andra dagar =)
Ska gå iland en sväng med 3e styrman lite senare. I övrigt har det varit ganska lugnt, var alldeles för mkt dimma fram tills för några dagar sen. Är inte lika fuktigt ute längre iaf, skönt det, men fortfarande nästan alldeles för varmt.

3e styrman står och spejar på backen

Slussen i Incheon

Man får passa på att arbeta vid rampen när det inte är bilar i vägen

Utsikten i Masan


Frågor? c@claesresor.se